€ 45,00 pp
Started on 14/06/2024Enkel via reservatie1,5 u

Laser kleiduif schieten is een principe net hetzelfde als het echte kleiduif schieten. Je schiet met echte jachtgeweren, die omgebouwd zijn tot laserguns, op plastic disks met een reflector die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Je kan met 10 personen tegelijk. Per schutter worden de punten geteld via de computer en bijgehouden op het score board.

Laser kleiduif schieten is een ideale activiteit als teambuilding met je collega’s of je vereniging, maar net zo goed als leuke uitdaging met je vrienden, je gezin of als vrijgezellen activiteit.

De clays worden vanuit 5 werpers , uit hoge en lage torens verspreid over ons terrein, gelanceerd. Hierdoor blijft de activiteit uitdagend en spannend. Vanuit alle richtingen vliegen de clays over de schutters en het terrein. Na 5 clays schuif je door naar de volgende schietpositie. 1 ronde bestaat uit 25 clays (5 clays per schietpositie).

Er zijn meerdere spellen mogelijk:

  • Skillshoot
  • Rapid – fire
  • Speedshoot

Laser kleiduif schieten kan ook in het donker. Er wordt geschoten op fluoriderende clays die door een led worden opgeladen. Ze vliegen dan als een soort UFO door het donker. Dit geeft een extra speciale beleving aan de activiteit.

Het outdoor schietterrein van nabij bekeken

Vanaf 12 jaar, 4 – 10 personen, grotere groepen op aanvraag.

Annulaties moeten minstens 48 u op voorhand worden doorgegeven, zoniet worden annuleringskosten aangerekend.

Meer info en reservaties

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.